Historie

Kamps Uniformen is in 1985 begonnen met haar activiteiten in een klein bedrijfspand te Buchten-Born.( Nederland) Begonnen werd met het inrichten van een showroom met kleurrijke uniformen voor muziekkorpsen, schutterijen , carnavalsverenigingen en overige blaasorkesten tevens werd werkkleding aan het assortiment toegevoegd. De productie werd uitgevoerd in samenwerking met een kleermakersbedrijf uit Lievelde. Destijds waren er een 15-tal collega bedrijven die gespecialiseerd waren in de productie en levering van uniformen.

In 1987 was het bedrijf uit zijn jasje gegroeid en verhuisde naar een ruimere bedrijfslocatie te Sittard Vele verenigingen en bedrijven uit heel Nederland , Duitsland en België vonden de weg naar Sittard en werden in een nieuwe outfit gestoken door Kamps.

In 1996 werd weer verhuisd naar een ruimere locatie alwaar het bedrijf nu nog gevestigd is.

Het jaar 2000 was een moeilijk jaar daar de productiecapaciteit  terugliep  t.o.v. verkoopactiviteiten door krapte van nieuw deskundig personeel en veroudering van het machinepark. Besloten werd de divisie uniformen af te stoten en alle kracht en inzet te gebruiken in de verkoop van werkkleding.

Na 12 jaar kruipt het bloed van de ondernemer toch waar het niet gaan kan en heeft het bedrijf weer een nieuwe start gemaakt met de productie en verkoop van uniformen en alle aanverwante artikelen voor muziekverenigingen, schutterijen, orkesten, portiers/bodes, etc.

Thans zijn er wegens geen bedrijfsopvolging of bedrijfsbeëindiging nog maar weinig bedrijven overgebleven die zich bezighouden met de productie en verkoop van uniformkleding.

Service, kwaliteit, productkennis en een goede prijs zijn de speerpunten waarmee Kamps al sinds 1985 het bedrijf heeft opgebouwd en een sterke speler is geworden in de markt. Met deze speerpunten gaat het team van Kamps ook in 2012 met veelvertrouwen de nieuwe uitdaging aan.

 

Een telefoontje of een e-mail uwerzijds en zij maken voor u een passende aanbieding op maat!

 
 
Copyright © Kamps Beroepskleding & promotietextiel | info@kampsberoepskleding.nl